Er komt helaas geen programma in 2020.

Terugblik 2019:

Clown Kees
Clownerie en goocheltrucs waarbij de kinderen mogen assisteren. Er is ook een spellenshow en danswedstrijd. 


Clown Jack
Wat een grapjas met zijn fiets en koffer! Met zijn vrolijke uitstraling en gezellige babbel trekt hij de aandacht van jong en oud. Moeiteloos tovert hij de ene na de andere verrassing tevoorschijn.


Tante Agaat
Altijd gezellig deze tante.


Moving Home
Een slak is zijn hele leven op weg naar huis. Traag en voetje voor voetje beweegt hij zich voort. Maar waarom heeft niemand hem ooit verteld dat hij zijn eigen huis op z’n rug heeft?


Maartje Kattestaartje
Maartje gaat door het leven als half meisje en half kat omdat ze niet geluisterd heeft naar haar magische boek. Alleen met goed gedrag kan de betovering verbroken worden en dus trekt Maartje van stad naar stad. 
Dit is een interactief voorleesverhaal met als onderwerp pesten. 


Donqzot
Wie gelooft er nu nog in dromen? Dwazen, een wereld vol dwazen. Maar wie is er nu de dwaas? De edelman Donqzot de la Mancha. Een dwalende ridder op zoek naar zijn geliefde Dulcinea.


WiFi de XXL Slimme Hond
De heer en mevrouw de Hond kochten destijds een lieve kleine puppie. Maar Wifi groeide en groeide. Hij werd XXL en bovenal S.L.I.M.


Muziek: The Wieners
Met ruim 120 shows per jaar, is The Wieners de meest optredende rock’n’roll-band van Nederland. Muziek uit de fifties en vroege sixties, gebracht met veel plezier, vakmanschap en hoorbare liefde voor het origineel.


Leo Dirks 3 honden
De honden gedragen zich navenant het publiek is. En het baasje heeft het er maar druk mee…


Lǿttnjǿl
Waar ze vandaan komen weet niemand, maar nu zijn ze hier. Zij brengen rugzakken vol avonturen, ervaringen en herinneringen mee. 


Luuk’s  Poppentheater

Schmorlz Bratz
Deze excentriekeling draagt een zak vol wetenschappelijkheden op zijn rug. Hij komt van nergens, blijft niet lang hangen en gaat nergens naar toe. Hij heeft vanalles te vertellen en mompelt er op los. Onsamenhangende verhalen over….


Muziek: Huub en Henk

Van oldies tot modern


Las Madamas Muertas
Deze oogstrelende madamas zijn een eye- en earcatcher. Ze zijn opgestaan uit de dood om zich levendig te vermaken met de mensen. 
Een sfeerrijke, kindvriendelijke kleurige act vol interactie met humor en beweging. 


Boer Bert
Koe Stien loeide op een dag “Ik wil er op uit”. “Dat is best” zei boer Bert, “maar ik ga er niet langs lopen”. En zo geschiedde.

De Zwerver


Muziek: 
Kevin & Lindsay
Kevin & Lindsay zijn in september 2017 begonnen als muzikaal duo. Ze kwamen er toevallig achter dat ze samen een enorme passie deelden: muziek! Nu doen ze niets liever dan optreden en vooral plezier maken.