Informatie voor Sponsoren

Toeristendagen Eersel!

In de zomer van 2019 worden alweer voor de 35e keer de Toeristendagen Eersel georganiseerd. Iedere zomer staat het centrum van Eersel drie donderdagen lang in het teken van shoppen, snuffelen en cultureel vermaak. Met de gezellige Markt en Nieuwstraat als decor weten inmiddels evenveel toeristen als inwoners uit de kempen jaarlijks de weg te vinden naar deze bijzondere zomermarkt.

Uiteraard zijn het de 120 marktkramen, vele gezellige terrasjes en zestig enthousiaste ondernemers die hun winkeldeuren wagenwijd open hebben staan voor het publiek, daarnaast willen we enkele onvergetelijke acts naar Eersel halen. Daar hebben we uw hulp voor nodig!

Sponsort u ook?

U kunt de Toeristendagen Eersel steunen door een keuze te maken uit een van de vier sponsorpakketten. Tijden de drie toeristendagen brengen we uw bedrijf in beeld middels een sponsorbord dat op een prominente plaats op de markt wordt geplaatst. Zo zorgt u er mede voor dat we Eersel dankzij drie memorabele toeristendagen nog beter op de culturele kaart zetten!

Organisatie Toeristendagen Eersel.

Sponsorpakketten

Pakket 1 – 150 euro: Reclamebord klein, op alle drie de toeristendagen*
Pakket 2 – 300 euro: Reclamebord middel, op alle drie de toeristendagen*
Pakket 3 – 500 euro: Reclamebord groot, op alle drie de toeristendagen*
Hoofdsponsor – 2500 euro: Reclamebord groot, spandoek, logo op poster, flyer, Facebookpagina en andere socialmedia

*Logo aanleveren in een goed kwalitatief pdf-bestand

Wilt u een sponsor worden van de Toeristendagen Eersel neem dan contact op met:

info@spe-eersel.com